Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Altisztek egymás közt
2018.04.06. 10:14 , hadkiegeszites.hu
Altiszti Információs Napot szervezett Balog Sándor főtörzszászlós, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) vezénylőzászlósa Székesfehérváron a Fejér megyei központ, valamint az alárendelt központok és irodák altisztjeinek április 4-én.
Az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság vezénylőzászlósa, Papp András főtörzszászlós is előadást tartott a rendezvényen: Papp főtörzszászlós főként az aktuális eseményekről, az önkéntes területvédelmi tartalékos toborzás jelenlegi helyzetéről, valamint az év második felére vonatkozó feladatokról tájékoztatta a megjelenteket.

Klics Attila törzszászlós, a Fejér megyei központ altisztje fegyverzettechnikai ismeretfrissítést tartott kollégáinak, valamint a Magyar Honvédség missziós szerepvállalásáról is beszélt. Csete László törzszászlós, a Komárom-Esztergom megyei iroda munkatársa a zászlóalj szintű vezénylőzászlósok feladatait, tevékenységi körét ismertette, valamint beszámolt társainak a Mil to Mil program keretében szervezett, március 26-28. között Szentendrén lezajlott tiszt- és altisztfejlesztő konferencia tapasztalatairól is.

Az Altiszti Információs Napok teret adnak arra, hogy az altiszti támogató csatorna működése fejlődhessen, javulhasson, és minden altiszt kolléga megtalálja helyét és szerepét az MH KIKNYP szervezetrendszerében. Lehetőség nyílik arra is, hogy az esetleges problémákat, nehézségeket egymás közt felvessék, módszert találjanak a megoldásra, tapasztalatot cseréljenek. Az ilyen típusú párbeszédek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a Parancsnokság a leghatékonyabb módon működjön.

Fotó: 3. KIK
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2