Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Állásbörze és Széchenyi Egyetemi Napok Győrben
2018.04.24. 14:47 , Horváth Éva Réka őrnagy
A Magyar Honvédségben vállalható szolgálati formákról tájékoztatta az érdeklődőket az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság 7. Kiképző Század állománya – együttműködve a katonai toborzókkal – a Széchenyi István Egyetem állásbörzéjén, majd az egyetemi napokon is.
2018. április 10-én rendezték meg a már hagyományosnak tekinthető 24. Győri Állásbörzét, majd 2018. április 19-20-án a SZE Napok elnevezésű rendezvényt a Széchenyi István Egyetemen.

Az Állásbörze fő célja az volt, hogy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportja az egyetem hallgatói mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok körével bővült.

Azonban a győri felsőoktatási intézmény életében is van pár nap, ami másról szól, mint a folyamatos tanulás. Az immár hagyományosnak mondható rendezvénysorozat a már ismert és közkedvelt programok mellett még szélesebb kínálattal indul útjára, mint egyfajta mini fesztivál. A szervezők célja az volt, hogy megteremtse a kapcsolatot az egyetemi és a városi érdeklődők között.

A győri 7. Kiképző Század és a MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság munkatársai látványosan berendezett standjukon a szerződéses, az önkéntes és a tartalékos szolgálatot egyaránt népszerűsítették, ráadásul a tartalékos rendszer révén olyan szolgálatformát tudtak kínálni az egyetemistáknak, amely a tanulás mellett is vállalható, azzal jól összeegyeztethető. A honvédség standja előtt az egész nap során nagy volt az érdeklődés.

Fotó: a szerző felvételei
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2