Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
„A legszebb ősi és hősi hagyomány”
2018.05.17. 14:30 , Bencsik Mónika hadnagy
A honvédelem napja alkalmából tartottak ünnepi állománygyűlést az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Dózsa György úti objektumában május 17-én, csütörtökön.
„A magyar honvédelem napja a honvédség legszebb ősi és hősi hagyományára épül. Minden ünnepünk a megemlékezés és a számvetés napja is egyúttal. Látni és tudni kell, honnan jövünk és hova megyünk. A múlt ott áll mögöttünk, a jelen és a holnap pedig arra vár, hogy tegyük széppé, emlékezetessé, ahogyan elődeink is azt cselekedték” – hangzott el Nagy Zoltán alezredes, a Híradó és Informatikai Osztály vezetője köszöntő beszédében.
Az előremutató szavak után Szűcs Imre ezredes számos elismerést adott át a parancsnokság dolgozóinak. (Az elismertek listája ide kattintva elérhető.) A parancsnok rövid ünnepi beszédében megköszönte a teljes személyi állomány munkáját, majd azt kérte, hasonló lelkesedéssel és szakmaisággal végezzék továbbra is feladatukat.
Az állománygyűlést Kecskeméti Róbert és Kovács Róbert színművészek zenés-verses műsora zárta, az ünnepi ebédet pedig a HM II. objektum étkezdéjében szolgálták fel.
Fotó: a szerző felvételei
kapcsolódó tartalmak
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2