Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Toborzók a III. Vas Megyei Karrierhét Pályaorientációs Show és Állásbörze rendezvényen
2018.09.14. 12:58 , 11.KIÉI
Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság szombathelyi toborzói szeptember 11-13-a között a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett állásbörzén vettek részt.
A szombathelyi Aréna Savaria csarnokában a megye számos munkáltatója és továbbképzési intézménye képviseltette magát, köztük a Magyar Honvédség is. A nap során, folyamatosan érkeztek az általános és középiskolás osztályok, hogy tájékozódjanak a továbbtanulás, valamint a munkavállalás aktuális helyzetéről. A toborzók a katonai pályáról, továbbtanulási és szolgálatvállalási lehetőségekről adtak információt. A diákok több kérdést is feltettek a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen és az MH Altiszti Akadémián zajló napi élettel, tanulmányi követelményrendszerrel, katonasporttal és a honvédelmi ösztöndíjakkal kapcsolatban. Sok diák érdeklődött a nemrégiben beindított pilótaképzéssel kapcsolatban is.

A felnőtt korosztályt elsősorban a munkalehetőségek érdekelték, többen kérdeztek az alkalmassági vizsgálatról, fizikai elvárásokról, valamint a külszolgálat vállalás lehetőségeiről.

Fotó: 11.KIÉI

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2