Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Közelebb a fiatalokhoz
2018.10.30. 16:15 , Bencsik Mónika hadnagy
Katonai toborzó pontot nyitott az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE).
Az MH KIKNYP fennállása óta tizenkét felsőoktatási intézménnyel kötött együttműködési megállapodást, melynek keretében például honvédelmi ismereteket oktatnak vagy egyetemi nyílt napokon, sportprogramokon jelennek meg a parancsnokság kollégái, így hozva közelebb a Magyar Honvédséget a hallgatókhoz. Az elmúlt időszakban a KIKNYP tovább nyitott ezen intézmények irányába egyetemi toborzó pontok létesítésével, így biztosítva még szélesebb körű elérhetőséget a fiatalok számára. 2018. október 30-án a fővárosi felsőoktatási intézmények közt először az NKE Ludovika téri campusán nyílt meg a parancsnokság toborzó pontja: a díszszalagot Dr. Horváth József, az NKE Rektori Hivatalának főtitkára és Szűcs Imre ezredes, az MH KIKNYP parancsnoka vágták át.
 Az ünnepi eseményen jelen volt Szarka Csaba ezredes, a Budapest Fővárosi Védelmi Bizottság titkára is. Az új ügyfélszolgálati irodában a KIKNYP kollégái az egyetemisták időbeosztásához igazított nyitva tartást biztosítanak: a Nagyvárad tértől mindössze egy percre található Nemzeti Közszolgálati Egyetem Oktatási Központjának első emeletén, a tanulmányi osztály mellett szeretettel várnak minden olyan fiatalt – más felsőoktatási intézményekről is -, akik érdeklődnek a Magyar Honvédség lehetőségei iránt.
Fotó: a szerző felvételei
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2