Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
A Magyar Honvédség is kitelepült az Állami Karrierexpóra
2019.05.16. 07:46 , Márton Boglárka t. hdgy

Második alkalommal rendezték meg az Állami Vállalatok Állásbörzéjét május 15-én, szerdán a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Közel 40 kiállító, köztük a Magyar Honvédség is részt vett az eseményen.

A honvédelem mellett az államigazgatás, az egészségügy, az energiaipar, a közösségi közlekedés, a közüzemi szolgáltatások, a pénzügyi szektor, a rendfenntartás és a turizmus területéről érkeztek kiállítók. A rendezvény célja idén is az állami vállalatok nyújtotta előnyök hangsúlyozása volt, hiszen a biztos jövedelem, a kiszámítható előrejutási lehetőségek és a továbbtanulás támogatása egyaránt fontos szempontok lehetnek az álláskeresőknek.

A honvédség repülőgép szimulátorral, lézerfegyverrel és hatástalanított kézifegyverekkel települt ki a börzére, ahol minden fontos információt átadtak a jelentkezés feltételeiről és a katonai szolgálatvállalási formákról. A legtöbben a szerződéses szolgálat iránt érdeklődtek.

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2