Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Négy héten át a „HADAPRÓD Kiképzés” táborban
2019.07.22. 10:10 , Szabó Ottó tzls.
Az idén negyedik alkalommal rendezték meg a veszprémi katonai szervezetek által támogatott, a Sportolj Velünk Sport Egyesület (SVSE) által rendezett "HADAPRÓD Kiképzés" elnevezésű sport- és a katonai életet bemutató  nyári napközis tábort. 

Hétfőnként reggel kilenc órakor - a kötelező regisztráció után - zászlófelvonással kezdetét vette a hetes turnusokban meghirdetett sporttábor. A megnyitón az SVSE képviselője valamint a helyőrségben települt katonai alakulatok képviselői köszöntötték a közel 50 „kiskadétot”, majd a katonai szabályoknak megfelelően a zászlófelvonás alatt  közösen énekelték el a Himnuszt. A Hadapródok a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság által egy zöld színű kulacsot kapott, a műanyagmentesség jegyében.

 sporttáborban szerepet kapott az MH 54. Veszprém Radarezred alakulatlátogatása - Csapatmúzeum és statikus technikai bemutató - valamint különböző foglalkozások, illetve ebéd után a Jutasi úti Honvéd Sportpályán a 3. Toborzó és Érdekvédelmi Központ által felállított akadály,- és Laser Tag pálya kipróbálása és teljesítése.

 

 

         A hetek utolsó napjain zárásként a kiválóan teljesített Hadapródok Emléklapot és ajándékot kaptak a 3. TÉK állományától majd zászlólevonással értek véget az egy hetes programok.

 

Fotó: Szedmák Péter hadnagy 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2