Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Egyetemi elismerés a debreceni központparancsnoknak
2019.09.11. 15:05 , Márton Boglárka hdgy.

Rangos kitüntetést kapott a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának küldöttgyűlésétől Nagy Zoltán alezredes, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság debreceni központparancsoka. Az alezredes „Debreceni Egyetem Hallgatóiért” díjban részesült, a diákokkal való eredményes együttműködés elismeréseként.

A kitüntetést olyan szakemberek kaphatják, akik kiemelkedő munkájukkal sokat tesznek az intézményért és annak diákjaiért. A Nagy Zoltán által vezetett központ hosszú ideje jó kapcsolatot ápol a debreceni hallgatókkal, akik közül egyre többen választják az önkéntes tartalékos katonai szolgálatot. A toborzás területén végzett kimagasló tevékenységéért idén a központparancsnok vehette át a nívós „Pro Auditoribus Universitatis Debreceniensis” díjat az intézmény tanévnyitó ünnepségén, a Főnix Csarnokban.

A debreceni toborzók élen járnak a Magyar Honvédség utánpótlásának biztosításában, jó kapcsolatot ápolnak a térség önkormányzataival, civil szervezeteivel és tanintézményeivel is.

Fotó: Debreceni Egyetem, Dehir.hu

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2