Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Spártai bajnok az MH KIKNYP kötelékében
2019.11.22. 12:50 , Márton Boglárka hadnagy
Nemzetközi Spartan Race versenyek rendszeres résztvevője az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság katonája, Szabó Dávid tartalékos főtörzsőrmester. Az egri toborzó és érdekvédelmi irodában szolgálatot teljesítő fiatal - aki a Spartan magyarországi nagykövete - rendre előkelő helyezésekkel tér haza az embert próbáló megmérettetésekről.

Legutóbb Görögországban, a mintegy 70 ország indulóit felvonultató Trifecta világbajnokságon vett részt, melyen megismételve tavalyi bravúrját, kiemelkedő eredménnyel zárt a korcsoportjában és ismét elhozta az aranyérmet.

 

 A Trifecta bajnokságok három versenytávból állnak: a Super, Sprint és Beast-távokból. Dávidnak az első napon 14,5 km-t kellett futnia és 25 akadályt teljesítenie, miközben meg kellett küzdenie az 500 méteres szintkülönbséggel is. A következő versenynap Sprint-távja 6,5 km hosszú volt és 20 akadályt tartogatott számára, 200 méteres emelkedéssel. A verseny utolsó napja volt a legnehezebb: 24,5 km-t és 30 akadályt kellett maga alá gyűrnie a sportos katonának, 1000 méteres emelkedéssel.

 

Alakulata nagyon büszke rá, és további szép sikereket kíván neki! 

Fotó: Spartan Race, MH KIKNYP 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2