Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Sokan jelentkeznek katonának Csepelen
2020.04.14. 09:44 , Márton Boglárka hdgy.

Az eddigi tapasztalatok alapján egyre növekvő igény mutatkozik munkatársaink munkájára a csepeli toborzóirodában. Második budapesti toborzó ügyfélszolgálatunk március vége óta várja az érdeklődőket.

A járványügyi helyzethez alkalmazkodó, szűk körben megrendezett megnyitó óta – amelyen Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, Mihócza Zoltán altábornagy, a Magyar Honvédség törzsfőnöke és Vitár Zsolt alezredes, az MH KIKNYP parancsokhelyettese voltak jelen – mintegy hatvanan érdeklődtek személyesen a toborzóinknál a szerződéses katonai szolgálat lehetőségéről, közülük 17-en már be is adták a jelentkezésüket. Népszerű a tartalékos szolgálatvállalási forma is, melyre 7 fő jelentkezett eddig, közülük hárman már szerződést kötöttek a honvédséggel.

Örömmel számolhatunk be arról is, hogy 1 fő meg is kezdte katonai szolgálatát az irodában történt jelentkezést követően: Grebhardt Bence rendelkezik alapkiképzéssel, így április 7-én szolgálatba állhatott Tatán, az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál.

 

A toborzás folyamatos az egész országban, a személyes ügyfélszolgálatok a járványügyi szabályok szigorú betartásával továbbra is működnek, azonban arra kérjük az érdeklődőket, hogy lehetőség szerint első körben inkább telefonon vagy e-mailben keressenek bennünket, itt és az iranyasereg.hu oldalon megtalálhatóak az elérhetőségeink, valamint általános információk a Magyar Honvédségről.
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványok
tartalom2