Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Indul az Acélkocka! + EREDMÉNYEK
2021.07.02. 08:59 , Kollár Aliz t. hdgy.

Az idei évben induló Acélkocka képzésre jelentkezők felvételi orientációs elbeszélgetésére és fizikai felmérésére június 28. és július 2. között került sor Szentendrén, az MH Altiszti Akadémián.

Az érvényben lévő járványügyi előírások betartásával léphettek be a szentendrei Görgei Artúr laktanyába azok a fiatalok, akik az altiszti életpálya mellett döntöttek. Az adategyeztetést követően a résztvevők meghallgatták Négyesi Tibor főtörzszászlós, az Altisztképző Központ központparancsnokának tájékoztató előadását. Míg a felvételiző csoport egyik fele személyügyi egyeztetésen vett részt, a többiek a fizikai állapotfelmérést teljesítették. Ezt követően, a felvételi beszélgetések során a szakmai bizottságok értékelték a jelentkezőket iskolai végzettségük, fizikai állapotuk, kommunikációs készségük és nyelvtudásuk alapján. A nap zárásaként ruhapróbán vettek részt a lelkes pályázók.

Az eredmények itt tekinthetők meg. 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2