Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
A Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előszele Szombathelyen
2021.07.12. 11:19 , Némethné Lakos Nikoletta t. zls.

Ismét repülőgépektől volt hangos Szombathely és környéke a hétvégén. A Családi repülőnapon toborzóink változatos programokkal várták az érdeklődőket.

A járványhelyzet alatt hozott szigorítások enyhítése után több száz helyi lakos látogatott el a hétvégi eseményre, melyen a szombathelyi toborzó iroda és az MH 83. Popper Emil Területvédelmi Zászlóalj (továbbiakban: MH 83. TVZ) katonái együttesen készültek a közönség szórakoztatására. 

A toborzóponton az érdeklődők betekintést nyerhettek a Magyar Honvédség életébe, megismerhették a Honvédelmi- és Haderőfejlesztési Program eddig elért eredményeit és a várható fejlesztéseket is. A jövő generációjának bemutattuk, miért érdemes a Magyar Honvédség kötelékét választani életpályának, legyen szó hivatásos, szerződéses vagy tartalékos katonai szolgálatról.

Az érdeklődők URAL tehergépjármű-húzó versenyen és akadálypályán bizonyíthatták ügyességüket és erejüket, az MH 83. TVZ katonái pedig technikai és harcászati bemutatókkal színesítették a rendezvényt.

 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2