Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Ezen a héten is folytatódik a PzH toborzás
2024.02.06. 12:37 , Krizbai Diána hadnagy
Az elmúlt héten országszerte számos településen tartottunk toborzónapokat a tatai tüzérekkel közösen.

Jó néhány helyen megfordultunk a PzH 2000-sel, illetve a Gidránnal. Ahová nem jutottunk el a nagyvasakkal, ott a Magyar Honvédség legmodernebb fegyvereit tekinthették meg az érdeklődők.

 

Szerdán Dombóváron mintegy 2 ezer ember látogatott el PzH-kitelepülésünkre. Győri Tamás százados, kaposvári toborzóközpontunk parancsnoka elmondta: egész nap sorra jöttek az érdeklődők, volt, aki délelőtt egyedül, délután a családdal együtt is körbejárta az 55 tonnás önjáró löveget.

Szombaton Miskolcon is rengetegen látogattak ki toborzónapunkra. Csoma Gábor százados, a miskolci toborzóirodánk megbízott irodavezetője a helyszínen a honvedelem.hu-nak elmondta: a kitelepülés hatására sokan jelezték náluk már a nap folyamán, hogy a következő hetet a toborzóirodában, a tüzérséghez történő jelentkezéssel indítják. Úgy véli, az, hogy konkrét eszközre toboroznak, sikeresebbé teszi a munkájukat. 

A PzH kitelepülések ezen a héten is folytatódnak. Lesznek olyan helyszínek, ahol fegyverzettechnikai bemutatóval, lesz, ahol Gidránnal várják az érdeklődőket a tatai tüzérekkel közösen toborzóink. 

 

Azon települések listáját, ahol a nagyvas, azaz a PzH 2000-es is bemutatkozik, megtaláljátok kommentben. 

Toborzóink ezúttal a bevonulás előtti hétvégén is várják a jelentkezőket. Február 10-én szombaton és február 11-én vasárnap személyesen is fel lehet keresni bármelyik toborzóirodát, valamint az iranyasereg.hu/pzh oldalon online is lehet jelentkezni. 

 

Szöveg: Bányász Eszter, honvedelem.hu, Krizbai Diána hadnagy

Fotó: Rácz Tünde,  honvedelem.hu
toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2